Spring Talents - Hét platform voor een impactvolle carrière

solution

Nieuwe uitdagingen vragen om nieuw talent. Daarom is er Spring Talents: hét platform voor een impactvolle carrière. Met Spring Talents komen studenten en young professionals in contact met het grootste netwerk van duurzame en circulaire bedrijven die opzoek zijn naar duurzame talenten. Prijs Spring Talents vooral aan bij uw studenten!

Toegang tot het grootste netwerk van Nederland

Spring Talents is hét platform waar studenten en bedrijven elkaar kunnen vinden om samen te werken in duurzaamheid. Spring Talents bundelt de jarenlange ervaring en netwerken van Het Groene Brein, MVO Nederland, Studenten voor Morgen, Nederland Circulair en SustainableMotion.

Via Spring Talents hebben studenten en young professionals toegang tot het grootste netwerk van bedrijven die op zoek zijn naar jonge frisse ideeën, om te voldoen aan de duurzaamheidsvraagstukken van de toekomst. Op www.springtalents.nl kunnen studenten en young proffessionals uiteenlopende vacatures van toonaangevende bedrijven ontdekken die  nieuw talent nodig hebben! 

Facebook LinkedIn™
Twitter LinkedIn™ Facebook
Written by Werner Schouten on 18-04-19

Do you want to comment on this solution?

Latest comments

Nieuwe uitdagingen vragen om nieuw talent! Daarom is er Spring Talents: hét platform voor studenten en young professionals die een impactvolle carrière ambiëren.

Initiator

Participants