Deel stenen, grind en aarde via de app Loop Rocks

solution

Loop Rocks is jouw marktplaats voor het recyclen van rotsen, grind, grond en andere vulmaterialen. De app geeft op een eenvoudige manier een overzicht van bouwplaatsen en faciliteiten die materialen vereisen of aanbieden. Met Loop Rocks kun je grond, steenmaterialen en vulmaterialen hergebruiken en delen - eenvoudig, gemakkelijk en milieuvriendelijk.

Loop Rocks is een open platform voor slimme en efficiënte verwerking van steen, grond en secundaire bouwmaterialen op bouwplaatsen en stortplaatsen. Perfect voor zowel bedrijven als particulieren, de app is gratis en beschikbaar voor iOS en Android.

Beheren

Wil je steen, grind of aarde? Of er juist vanaf? Met de app Loop Rocks beheer je bodemmaterialen rechtstreeks vanaf je smartphone.

  1. Maak een gratis advertentie.
  2. Kies de oplossing die het beste bij jou past en bespaar geld.
  3. Het is gemakkelijk! Loop Rocks helpt bij het testen en factureren.

Transport

De transportafstand kan met 75% worden verminderd door materiaal rechtstreeks van gebruiker naar gebruiker te verplaatsen, in plaats van te verwerken via een stortplaats of soortgelijke faciliteit. Als gebruiker van Loop Rocks verlaag je je kosten terwijl je de omgeving beschermt. Alle materialen die we verhandelen worden gecontroleerd door milieu-consultants.

Download de app vandaag nog!

Facebook Twitter LinkedIn™
Twitter LinkedIn™ Facebook
Written by Carl Zide on 08-01-18 https://looprocks.nl

Do you want to comment on this solution?

Latest comments