Relevante Netwerken rond Logistiek

publication

Er bestaan veel netwerken en initiatieven rond logistiek, circulaire economie en duurzaamheid. Hier vind je een overzicht van relevante netwerken voor LogiCE

 

 

Samenwerkingsnetwerken

  • Logistiek in de Bouw - In dit samenwerkingsverband werken onderwijsinstellingen en partijen uit de bouwketen saemn aan lange termijn oplossingen op het gebied van duurzame, efficiënte en effectieve bouwlogistieke processen.
  • Cirkelstad - In verschillende stede werken publieke en private partijen uit de bouwsector samen om een circulaire stad te realiseren. Logistiek speelt hier natuurlijk een belangrijke rol in. 
  • Amsterdam Smart City - Amsterdam Smart City (ASC) is your innovation platform for a future proof city. ASC is constantly challenging businesses, residents, the municipality and knowledge institutions to test innovative ideas & solutions for urban issues. We connect these smart city innovators to help set-up innovative projects and solutions in Amsterdam and beyond.
  • Amsterdam Logistics - Op deze online community voor logistiek in de regio Amsterdam delen partijen uit zowel publieke als private partijen  en het onderwijs  ideeen en ervaringen en worden samenwerkingen opgezet. Ook wordt kennis gedeeld.

Kennisnetwerken

  • KennisDC Logistiek -Het KennisDC Logistiek maakt logistieke kennis en logistieke professionals voor het MKB in Nederland vindbaar. U vindt hier op eenvoudige wijze personen die werkzaam zijn bij de organisaties die aan een regionaal KennisDC verbonden zijn. Verschillende Hogescholen, zoals de HAN, HvA, Windesheim, Fotys, Hogeschool Rotterdam en de NHTV Breda zijn hierbij aangesloten. 
  • Lectorenplatform Circulaire economie - Op het lectorenplatform worden lectoren die werken aan thema's die gerelateerd zijn aan circulaire economie vindbaar. Lectorn beschrijven aan welke projecten ze werken om de aansluiting bij het bedrijfsleven makkelijker te maken.
  • ETP ALICE - Op het European technology Platform: Aliance Logistics Innovation through Collaboration in Europe wordt op internationaal gebied aanlsuiting georganiseerd tussen onderzoekers binnen Europa op het gebied van logistiek en supply chain management.

 

Overig

  • Spring Talents - op zoek naar een starter of een stagiair met affiniteit voor duurzaamheid? plaats dan uw vacature opde stagebank van springtalents.nl. Op Springtalents.nl worden studenten en pas afgestudeerden met een achtergrond of interesse in duurzame thema's gekoppeld aan stage opdrachten, afstuduuropdrachte en startersfuncties die gerelateerd zijn aan duurzaamheid. 

 

Missen er relevante netwerken op dit lijstje? Laat het weten n een reactie onderdaan dit bericht, dan voegen we ze toe. 

Twitter LinkedIn™ Facebook
Written by Carien van der Have on 30-11-17

Do you want to comment on this library-item?

Latest comments

Er bestaan veel netwerken en initiatieven rond logistiek, circulaire economie en duurzaamheid. Hier vind je een overzicht van relevante netwerken voor LogiCE

Initiator

Participants