Welkom op Logi-CE.nl

Het platform voor duurzame vraagstukken en oplossingen rond Logistiek en Circulaire Economie. Denk mee met uitdagingen in projecten en deel je eigen vraagstukken. Zoek tussen de oplossingen naar idee├źn en kom in contact met experts en onderzoekers. Laat je inspireren, deel je ervaringen en kom in contact met de juiste netwerken.

More INFORMATIon

Challenge

Ondernemers in de nieuwe, circulaire en koolstofvrije economie lopen vaak tegen logistieke vraagstukken aan. Waar haal ik circulaire grondstoffen vandaan? En hoe zorg ik dat transport effectief en circulair wordt ingezet in mijn keten? Veel van deze vragen kunnen worden opgelost door wetenschappers, onderzoekers en studenten uit ons netwerk. Ook kunnen deze vragen veel beter samen worden opgepakt. Zo leren we van elkaar en wordt innovatie versneld.

We werken in aan deze uitdagingen zowel online als in co-creatie sessies en expert bijeenkomsten. Op de community vind je op een uitdagingspagina om welk vraagstuk het gaat, welke vorderingen zijn gemaakt en wie deelnemers zijn. Heb je ook en uitdaging rond logistiek en circulaire economie? Maak hier een bericht van aan dan werken we samen naar een oplossing toe.

Solution

Er bestaan ook al vele oplossingen voor vraagstukken in de praktijk. Bedrijven die oplossingen hebben ontwikkeld en onderzoekers die innovatieve publicaties hebben geschreven kunnen deze hier plaatsen en deze koppelen aan uitstaande vraagstukken. Zo help je niet alleen een community member met een vraagstuk op weg, maar breng je ook jouw succesverhalen onder de aandacht zodat anderen er van kunnen leren.

Agenda

Alle evenementen en bijeenkomsten die in het kader van LogiCE georganiseerd worden zijn te vinden in de Agenda. Organiseer jij zelf een evenement waar deelnemers aan community welkom zijn? Maak een agendabericht aan en nodig anderen uit om deel te nemen.

Publicaties

Rapporten, resultaten, inspirerende publicaties, artikelen en filmpjes krijgen een plek op de community als publicatie. Deze kun je ook zelf toevoegen. Hier vind je ook verdieping en aanvullende kennis om vraagstukken op te lossen.

Tags

De berichten binnen de community worden geclusterd op basis van tags. Wil je dat jouw bericht in een van projectclusters valt? Selecteer dan de tag die hierbij hoort wanneer je een bericht aanmaakt. Je kunt ook specifieke tags volgen.