Vacature Stagiair Europese lobby Circulaire Economie

question

Vacature Stagiair Europese lobby Circulaire Economie bij Ecopreneur.eu, de Europese Duurzame Bedrijven Federatie, in samenwerking met MVO Nederland.

Ben je een HBO-student in Nederland en ben je op zoek naar een stage op het gebied van communicatie met interesse in beïnvloeding van het EU-beleid voor circulaire economie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Over de vacature

Per direct zoekt Ecopreneur een stagiair voor Communicatie en / of Europese of Duurzaamheidsstudies voor 24-40 uur per week. Je werkt aan het EU Circular Economy Advocacy Project van Ecopreneur, dat wordt uitgevoerd vanuit Nederland en Berlijn, in nauwe samenwerking met MVO Nederland. Je ondersteunt de activiteiten voor communicatie en lobby. De standplaats is Utrecht / Randstad, Nederland. De voertaal is Engels.

Je vindt de volledige vacaturebeschrijving als bijlage onderaan dit bericht. 

Interesse?

Wil je met ons werken aan het versnellen van de overgang naar een circulaire economie? Mail je motivatie en CV naar tenwolde@ecopreneur.eu met als onderwerp " Vacancy Trainee Ecopreneur". Neem voor meer informatie contact op met Arthur ten Wolde op +31 6 13196238.

Zie www.ecopreneur.eu voor meer informatie over Ecopreneur.

Over Ecopreneur.eu

Ecopreneur.eu is de enige sectoroverschrijdende bedrijvenfederatie die pleit voor ambitieuze invoering van beleid voor een duurzame economie om systeemverandering op EU-niveau en in de lidstaten te realiseren. Onze algemene missie is het toewerken naar een duurzame economie. De organisatie heeft zeven lidorganisaties uit verschillende EU-lidstaten, waaronder het Nederlandse lid MVO Nederland. Via Ecopreneur versterken deze organisaties de stem van duurzaam ondernemen in Brussel. Ecopreneur vertegenwoordigt meer dan 4500 bedrijven, voornamelijk MKB.

Vacature Trainee Ecopreneur

Proposed solutions (0)

Twitter LinkedIn™ Facebook
Written by Dianne de Fijter on 29-06-18

Do you want to comment on this challenge?

Latest comments

Ben je HBO-student in Nederland en ben je op zoek naar een stage op het gebied van communicatie met interesse in beïnvloeding van het EU-beleid voor circulaire economie? Dan zoekt Ecopreneur.eu jou!

Initiator

Participants